Ez itt kérem szépen LGB kis házi agyzsugorítója lenne. Kockázatok és mellékhatások tekintetében kérdezze meg internet szolgáltatóját, vagy leginkább tűrjön csendben.

2007. augusztus 3., péntek

Harry Potter és a sonkás csülök

Voldemort ... öööö .... tudjukki' megelégelte, hogy sosem tud elbánni Harry Potterrel, sőt mi több: mindig ő szívja meg a végén. Rájött nagy nehezen, hogy megölni nem fogja tudni, mivel minden ellene szól (ti: ő a rosszfiú). Nem maradt más hátra: nem neki kell megölnie, sőt, nem is bízhat meg vele senkit, hisz az megintcsak rajta fog csattani a végén. Elhatározta hát, hogy taktikát vált: meghívta Harryt egy sonkás csülök partyra! A terv furmányos: Harry Potter halálra fogja magát zabálni, így mindenféle gononszság nélkül, Harry a saját falánksága okán fog elpatkolni: így még édesebb a bosszú! Képünkön Harry Potter látható a party harmadik napján, pár száz kiló csülök után. Tudjukki' legnagyobb bánatára, Harry még bírja: egy reménysége maradt gonosz hősünknek: ha nem is patkol el azonnal, ez a zabáló életmód pár év múlva komoly egészségügyi problémákat okozhat neki.

A történet másik verziója: a képen én vagyok látható, amint feleségem szemüvegét próbálom ki, hogy hogyan is állna nekem. A homlokomom látható Harry Potteres "villám" természetesen az én művem, hiszen ha más csinálta volna, nem nézne ki ilyen bénán :)

Nincsenek megjegyzések: