Ez itt kérem szépen LGB kis házi agyzsugorítója lenne. Kockázatok és mellékhatások tekintetében kérdezze meg internet szolgáltatóját, vagy leginkább tűrjön csendben.

2008. november 26., szerda

Férfias optimizmus

Egy kollégám eltörte a lábát (illetve nem tört el, de be kellett gipszelni, az eredmény mindenesetre hasonló). Éppen erről beszélgettünk, amikor a következőt mondta:

Végül is jó, hogy így történt: azóta a zoknik a fele sebességgel fogynak csupán.

Tetszik az optimista hozzáállás, de ugyanakkor hölgyek biztos megmosolyognák ezt a véleményt, hogy ez egy kiemelt szempont nálunk, tekintve, hogy belegondolva nekem is be kellett ismernem: ez nem is rossz, mennyi időmbe kerül reggel két egyező pár zoknit keresni. Néha akár 5 percig is kínlódok vele. Mostani életkoromtól számítva mondjuk 70 éves koromig ez napi egy perc esetén is majdnem 14ezer perc, ami csaknem 10 nap! Tíz nap az éltemből csak zoknikeresésére. Ehhh ....

6 megjegyzés:

Unknown írta...

Hehe!

Searching for zok-nee rulez! De erre talaltak fel a "zoknigombolyitas" nevu eljarast, ami azt jelenti, hogy a szaritorol/bol valo le/kivetel utan szepen parositod a zoknikat (nem parzo zoknikrol beszelunk) es egy pici (vagy nagylabu emberek eseten picit nagyobb) gombolyagot csinalsz beloluk. Es voila! maris nem kell keresni oket. Kerdd meg pici feleseged hogy tanitson meg ra :D

LGB írta...

Kizart dolog, hogy en ilyet csinaljak, akkor oda kell a plusz ido, szoval ugyanott vagyok ahol a part szakad: kemeny napok az eletembol!!!!

Unknown írta...

Akkor kerd meg Anit hogy csinalja meg helyetted :D
Cserebe elviszed moziba/etterembe/swinger klubba :D

LGB írta...

Minek kerdezzem, az is ido, egyszerubb ha megcsinalja! Es meg a labamat se kell gipszeltetni :) Tok jo nem? Swinger klub???????? :-O

Encsi írta...

Ma tapasztalati úton kísérletet hajtottam végre, és a szárítóról a párokat egymás után leszedni mindössze töredék plusz tizedmásodpercekbe kerül a random összeszedéshez képest (az is segít, ha nem annyira random teregeted ki), majd 2 csuklómozdulat összetekercselni.

És asszem most 9 és fél napot megtakarítottam az életedből :)

LGB írta...

A lenyeges resz kimaradt: nem csak a parositas a lenyeg hanem, hogy fele sebeseggel fogy a zokni, ha csak egy labra kell! Azaz: kevesebb mosas, kisebb kornyezetkarositas, tovabba kevesebb vizszamla es mosopor is olcsobb: harcoljunk a gazdasagi vilagvalsag es a globalis felmeleges ellen egyik labunk eltoresevel!