Ez itt kérem szépen LGB kis házi agyzsugorítója lenne. Kockázatok és mellékhatások tekintetében kérdezze meg internet szolgáltatóját, vagy leginkább tűrjön csendben.

2008. július 13., vasárnap

Az elso fotok ...

Nemi kuzdelem a helyi nyelvu windows-zal es remelhetoleg masok szamara is lathato modon sikerul prezentalnom par kepet legalabb, meghozza ide kattintva. Ma ez mar a masodik blog bejegyzesem, wow! :) Viszont ra kellett, hogy jojjek, nem emlekszem a flickr.com jelszavamra, tehat a google picasa-val probalkoztam itt es most eppen.

3 megjegyzés:

Encsi írta...

Óóóó, nagyon szép a város :) kicsit emlékeztet Koppenhágára, az "élhetőség" és tér szempontjából, de (eddig) sokkal egységesebb, letisztultabb képet mutat, Koppenhága eléggé "Benetton City" ugye, hatalmas olvasztótégely.

Több képet kérünk még :)

Dezső írta...

Szia!

Mi az az oszlop az összefonódott ember alakokkal? Lenyügöző az egész
itt ülünk Mártával és olvasunk Téged.
több fotoót, jóóóók

LGB írta...

Hello, orulok hogy tetszenek, meg az en "hatalmas" fenykepezo tehetsegemmel is :) Most van par uj, dehat nem tul kenyelmes toltogetni nekem igy, de aktivan probalkozom :) Amugy Norvegia tenyleg lenyugozo! Gondolom meg jobban az lenne, ha lenne alkalom elmenni meszebbre, dehat az kicsit sok lenne igy elsore, akar megnezni a legeszakibb reszt (ahol most allandfoan fenn van a nap), vagy elmenni nyugatra az ocean partjara, de ezek eleg messze vannak, foleg eszak, az min 2000km.