Ez itt kérem szépen LGB kis házi agyzsugorítója lenne. Kockázatok és mellékhatások tekintetében kérdezze meg internet szolgáltatóját, vagy leginkább tűrjön csendben.

2008. július 24., csütörtök

Hazafele ...

Szoval nemsokara indulok haza. Gondoltam, irok meg egy utolso bejegyzest ide. Mindenkinek koszonet, aki vette a faradsagot, hogy a nem eppen rovid es tomor atlag LGB stilusu bejegyzeseimet vegigszenvedje :)

Nyilvan varom, hogy hazaerjek, de nem ugy kell ezt erteni, hogy rossz volt itt, sot. Nehez ezt elmagyarazni, hogy ugy ertsetek, ahogy gondolom. Egyszerre tunt nagyon rovidnek, es nagyon hoszunak is az itt toltott ido. Egyszerre voltam nagyon boldog, de ugyanakkor hianyzott mindenki nekem. Szoval erdekes ;) Osszesegeben viszont ezt ugy kell erteni, hogy szemernyi ketsegem nincs afelol, hogy jo volt itt lenni! Viszont jo lesz hazaterni is, tudjatok hogy van ez. Hianyzik a kicsi felesegem, hianyoznak a barataim, a kis lakasunk, meg a munkahely is egy kicsit, hehe ;)

Igazan szep hely ez az Oslo, es Norvegia is altalaban, ahogy hallom, es latok kepeket, egyszeruen meses tajak vannak, az azonban mar messze nem varosnezes lenne, hanem kokemeny turazas az orszagban, hegyekben, stb. Ki tudja, egyszer talan az is sorra kerul, viszont ugy erzem most, hogy kieltem vagyamait nemikepp, szoval ha vissza is jovok egyszer, mar nem egyedul akarok jonni.

Sajna fenykepekkel nagyon lemaradtam, es az utolso elott is csak szemezgettem. Holnap meg nem melozok, igy otthon majd szepen megcsinalom, es kipakolom valahova az osszeset.

Na most viszont sietek, szoval be kell fejeznem itt. A tobbit majd otthonrol. Mindenkinek udvozlet, az utolso, innen Oslobol.

Nincsenek megjegyzések: