Ez itt kérem szépen LGB kis házi agyzsugorítója lenne. Kockázatok és mellékhatások tekintetében kérdezze meg internet szolgáltatóját, vagy leginkább tűrjön csendben.

2008. július 20., vasárnap

Kiiiigyooo!

Meg lettem rova, hogy regen irtam, es ami igaz, az igaz. Mostanaban valahogy zsufoltabb lett ez a hely, talan jott a csoport turista, vagy tudomisen. Eppen ezert mas akciokat is rovidebbre kell, hogy fogjak sajna, pl az irasokat. Ja, amugy Encsi megjegyezte, hogy miert nem fotozok tobbet. Persze, valojaban tobb kepem van am, de szinte lehetetlen lenne mindet feltolteni innen, marcsak az ido miatt is, ami fenn van, az is eleg macera mindig eljatszani, szoval altalaban csak szemezgetek koztuk, es kivalasztok parat.

A mai nap kicsit viccess volt. Amugy sajna egesz nap esik az eso, de elmondhatom, hogy ez az elso ilyen nap, szoval az arany meg mindig nem olyan rossz. A vicces meg az, hogy amikor visszautazom pont akkor fog kezdodni az igazan jo ido itt, bar tulajdonkeppen nekem a mostani is tok jo (na persze eso nelkul), nem vagyok annyira oda a nagyon melegert, mint az kozismert. Viszont nem akartam benn ulni az eso miatt csak egesz nap, es ugy gondoltam, meg kene nezni par hullot :) Itt adodott az az apro problema, hogy kisse eldugott helyen van, es keptelen voltam oda talalni, tehat kisfeleseg nyujtott telefonos utbaigazitast (amugy a terkepen nem volt rajta a kerdeses utca, nem csoda, hogy nem talaltam meg). Kozben eso volt dogivel, de legalabb igy setaltam is kicsit, az esernyo - elmondhatom - ezuttal tenyleg hasznos volt. Egyszer megkerdeztem egy jarokelotol is a dolgot, de kiderult, hogy o is idegen, es vicces modon a vegen meg en segitettem neki, mert pont olyan utcat keresett o meg, amit en tudtam, hogy hol van. A telefonos segitseg utan azert sikerult eljutnom a celobjektumig. Illetve, vicces modon nem jo helyre mentem be, de vegulis ez nem baj, mivel az is egy kiallitas volt: mindenfele design tema, a multbol es a jelenbol is. Mivel ingyenes volt, gondoltam ha mar ott vagyok, megnezem (kozben persze rajottem, hogy kb 10 meterrel arebb van amit en keresek). Volt itt a jelen korbol, meg a multbol is, szoval ez is felemesztett nemi idot. Sajna ugy latszik, itt tendencia, hogy nem nagyon engednek kamerat bevinni, igy innen sem tudok kepekkel szolgalni.

Miutan ezzel vegeztem, visszatertem a par meterrel arebb elhelyezkedo eredeti celponthoz. A hely nem volt valami nagy, tenyleg kicsit, viszont volt kismeretu (igazi) krokodil (jo, lehet nem ez a korrekt rendszertani neve), es egy baaaaaazi hosszu es nagyon vastag (kb mint a nyakam) naracssargo kigyo, amit kihozott egy ipse. es szepen raakasztotta a kedves vallalkozok nyakaba. Na ennyire batornak hirtelen nem ereztem magam, de azert megsimagattam egyszer. Erdekes, az ember azt gondolna, hogy a kigyo az valami nyalkas, nedves izebize, de nem, teljesen "szaraznak" tunt. Kozben Harry Potter is eszembe jutott, hogy hatha en is tudnek beszelni a kigyoval, de vegul errol a probalkozasomrol letettem, tekintve, hogy a nezokozonsegre valo tekintettel, nem akartam gumiszobaban vegezni (vagy a kigyo szajaban, hehe). Sajna a kamera tilalom itt is ervenyben volt, en azonban itt mar megelegetem a dolgot, es legalabb mobiltelefonnal par kepet azert csinaltam, de ahogy nezem a minoseguk sajna kritikan aluli. Meg ezeket is le kene tolteni eloszor, persze.

4 megjegyzés:

Encsi írta...

Már megint én vagyok a mumus, aki mindenki nevében megszólal, hogy basszus, miért nem írsz?? :)

Unknown írta...

Ha most 7vegen lastminuteben elindulnek turazni Norvegiaba (baraka.hu/norvegia) -amit amugy inkabb jovore terveztem be, toled teljesen fuggetlenul-, akkor osszefutnank? :)

LGB írta...

Nem valoszinu en holnap megyek haza ... De a "majdnem" egesz jol osszejott volna :)

Dezső írta...

azért még egy utolsó post-ot dobhatnál, elvonási tüneteink vannak!