Ez itt kérem szépen LGB kis házi agyzsugorítója lenne. Kockázatok és mellékhatások tekintetében kérdezze meg internet szolgáltatóját, vagy leginkább tűrjön csendben.

2008. július 23., szerda

Seta hegyek, es valodi hegyek

Na, asszem' lassab elfogyok, mar elertem az ovem utolso lyukat ... Nem mintha megartana, meg igy is tul sok tartalakom van :) Ma, es tegnap osszesen kb 20 kilometert setaltam, megsincs izomlazam, szoval minden happy, bar kicsit elfaradtam ezekben a turakban, az tagadhatatlan, raadasul mar tegnap is eleg meleg volt, ma meg kb kanikula, 30 fok kozeleben, ami setaval egybekotve mar egesz szep kaland. Eppen ezert most aztan tenyleg nem irok sokat, peldaul azert nem, mert tul faradt vagyok hozza. Szoval csak nagyon roviden, mert holnap megyek haza ugyis. Tehat tegnap egy folyot kovettem varoson, erdon, mindenen at vagy negy oran at, nagyon szep helyek is voltak. Ma meg Ekeberget neztem meg, ami szinten legalabb harom ora gyaloglas volt, de szep kilatas volt a hegyrol a fjordra. Aztan, hogy ne legyen eleg, visszamentem a tegnapi folyohoz, mert egy tobol indul, amit meg nem lattam. Az is szep volt (nekem olyan kanadai feeling formajaban jott le), de sajna nem lehetett teljesen megkozeliteni mert korbe volt keritve, legalabbis, amig probalkoztam megkeresni a kerites veget, de a vegen feladtam, ez mar "este" 7 utan volt es az egesz napi seta utan elfaradtam. Hat sorry, hogy ma csak ennyi, de az erombol ennyi gepelesre futotta ma :) Ez nem azt jelenti, hogy baj van, vagy nem volt szep, semmi aggodalom, csak en gyalogoltam tul sokat, es ezert elfaradtam. Ma talan nem is leszek fenn olyan sokaig, hiszen holnapi utazasos napra ki akarom pihenni magam. Legyetek jok, talalkozunk holnap (mar azzal, akivel fogok, hehe).

3 megjegyzés:

Encsi írta...

Ezesetben inkább vedd fel az övet hazaútra, oké, hogy a biztonsági ellenőrzésnél levetetik, de visszaveszed aztán, és nem fog folyamatosan leesni rólad a gatya norvégiától ferihegyig :)

Várunk holnap! pusz

LGB írta...

Jaja, barmi hihetetlen, en is gondoltam ra :) Plusz a notebook belefert az identitaskamba eppen, igy remelhetoleg talan 20kg kornyeken meguszom, mert az oke, hogy Ferihegyen rendes volt a no, de nem biztos, hogy Rygge-n is olyan elnezoek lesznek, ha nem kotelezo nem akarok fizetni pluszba.

Unknown írta...

Már csak azt nem értem, miért kell ahhoz Oslóba utazni, hogy lásd a hires norvég Operát?

(www.opera.com - najo, ez gyengus poen volt :)